#cc5c5c
13
0
165

El Ple de Les Coves de Vinromà aprova el pressupost del 2018

La dotació de nous espais per a l'oci juvenil i de noves instal·lacions esportives són algunes de les principals línies d'actuació

El Ple de l'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha aprovat per unanimitat el Pressupost del 2018, que amb una quantia d'1'6 milions d'euros aposta per la congelació d'impostos, l'adequació de vials i la dotació de nous espais per a l'oci juvenil, així com de noves instal·lacions esportives amb l'objectiu d'atendre les necessitats del conjunt de la població.

Els comptes anuals també segueixen la línia de treball d'adequació i aprofitament d'edificis públics capaços de millorar els serveis a la ciutadania. En aquest sentit, la finalització de la Casa de la Música o la rehabilitació de la Casa Senyorial Boix Moliner són algunes de les actuacions contemplades. Així mateix, el projecte social d'obertura dels apartaments adaptats municipals per a les persones majors és una altra de les prioritats per al proper exercici.

Aquesta sessió plenària també ha acordat l'adhesió al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana per a la construcció, reforma i millora de centres educatius, així com l'aprovació de l'esborrany d'una modificació puntual de les Normes Subsidiàries referida al Pla Parcial del Polígon Industrial.

L'aprovació d'una modificació de crèdit i d'una modificació de l'import d'assistència a òrgans col·legiats han estat unes altres de les qüestions abordades, a més de la presa de coneixement de la dimissió del regidor Javier Beltrán.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'aquestos pressupostos aposten pel benestar de les persones, la millora dels serveis i per seguir avançant cap a l'adequació dels edificis públics. Són uns comptes anuals que intenten resoldre les necessitats de l'ampli col·lectiu de veïns i veïnes'.

Etiquetas