#00a89c
1
0
214

CEIP La Moreria

CEIP La Moreria

Les Coves de Vinromà compta amb el col·legi públic La Moreria, el qual es troba ubicat al C/ Ramon Ramia, 1 y dóna servei a tots els xiquets i xiquetes del municipi. L'edifici sempre ha estat ubicat en el mateix lloc però amb el pas dels anys ha sigut reformat i condicionat per tal de millorar les instal·lacions i disposar d'un espai adient per als primers anys d'educació d'infantil i primària. Algunes d'aquestes millores més destacades en els últims anys han sigut l'ampliació del gimnàs o l'aula de música, així com la façana la qual ha sigut pintada recentment.

El col·legi a banda d'oferir els serveis d'educació també posa a disposició dels usuaris un servei psicopedagògic, servei de comedor, de dilluns a divendres de 13.00 hores a 15.30 hores i un servei de transport que cada dia recorre els masos on viuen usuaris del centre per tal de facilitar l'accés d'aquests.

El centre, a més, compta amb una ràdio pròpia alimentada pel material que ells mateixos produeixen, i organitzen multitud d'eixides, xarrades i esdeveniments.

La web del col·legi és http://mestreacasa.gva.es/web/1200162900

Enllaç a la ràdio del col·legi RADIO MORERIA