#
115
0
115

Turisme

Les Coves de Vinromà aconsegueix el tercer guardó dels Premis de Promoció Ceràmica amb el mural de trencadís

Aquest reconeixement està dotat amb 5.000 €, que permetran cobrir el cost total del projecte

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha aconseguit el tercer guardó del certamen provincial dels Premis de Promoció Ceràmica amb el mural de trencadís instal·lat en el casc urbà del municipi, reconeixement dotat amb una assignació econòmica de 5.000 €.

Les Coves de Vinromà dóna la benvinguda al desembre amb la Fira de Nadal

Aquest esdeveniment se celebrarà el 2 i 3 de desembre i reunirà 60 llocs de gastronomia i artesania

27.11.17
Les Coves de Vinromà donarà la benvinguda al mes de desembre amb la tradicional Fira de Nadal, esdeveniment que reunirà 60 llocs de gastronomia i artesania en la Plaça Cervantes del municipi el cap de setmana vinent.

Llocs d'interés

Museus

  • Col·lecció museogràfica de la Vila
    C/ Desamparats, 3 -- Tel. 964426009

    Les Coves de Vinromà s'ha convertit en un dels 4 municipis de la Comunitat Valenciana a obtenir el reconeixement de la seva Col·lecció Museogràfica permanent, després de la resolució favorable de la Conselleria de Cultura publicada en el DOGV.

El Ple de Les Coves de Vinromà aprova la sol.licitut de designació de municipi turístic

L'obtenció d'aquesta qualificació permetrà l'accés a subvencions turístiques

03.11.17
El Ple de l'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha celebrat una sessió extraordinària amb motiu de la sol·licitud de designació de municipi turístic de la Comunitat Valenciana, que ha estat aprovada per unanimitat.

Etiquetes

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i l'Associació de Jubilats col.laboren per a potenciar l'atractiu turístic del municipi

Aquesta associació s'encarregarà de gestionar la mostra d'art rupestre que s'exposa en l'Església Vella

06.07.17
L'Associació de Jubilats i Pensionistes “La Covarxinense” de Les Coves de Vinromà ha acceptat la proposta de col·laboració de l'Ajuntament del municipi per a contribuir a potenciar l'atractiu turístic del municipi davant la falta de la figura d'informador turístic.

Etiquetes

Ruta de les Vaqueres

Es tracta d'una ruta pensada principalment per a fer-la amb bici de muntanya, encara que igual que la Ruta dels Garrofers també se pot fer a peu. Te dues parts ben diferenciades, la primera transcorre per la zona de les Vaqueres, zona seca i muntanyosa, amb fortes pendents tant de pujada com de baixada. La segona part, ja de tornada, coincideix en part de la Ruta dels Ametlers, amb un paisatge amb camps treballats i masos habitats.

En les imatges adjuntes podeu vore el mapa, el perfil d’altura i distànca i algunes fotos.

Ruta dels Garrofers

Ruta pensada més per a fer-la en bici de muntanya, encara que igualment se pot fer a peu. Predominen els paisatges amb garrofers, i coincideix en el tram de tornada en una part de la ruta dels molins. Vigileu bé el mapa en el tram que va del Molí d’en Civit al Mas d’en Godes, ja que és una mica més complicat de seguir.

En les imatges adjuntes podeu vore el mapa, el perfil d’altura i distància i algunes fotos.

Se recomana imprimir-se el mapa, ja que la ruta no està senyalitzada.