Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Rutes

Rutes pel terme de les Coves de Vinromà.

Proposem als visitants, i com no, als nostres veïns (que mai està de més recordar els racons del nostre poble i del nostre terme), 6 itineraris per a visitar i conèixer més si cap les nostres terres.

 • Ruta del Molins.- Recorregut que partint de la mateixa població de les Coves ens porta a visitar bona part del molins hidràulics fariners del nostre terme.

  Més informació sobre esta ruta

 • Ruta de la Valltorta.- Itinerari pel conjunt rupestre del Barranc de la Valltorta, lloc declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

  Més informació sobre esta ruta

 • Ruta del Tossal Gros.- A l’oest del casc urbà de les Coves es poden vore les muntanyes més elevades del terme. Pel Tossal Gros i els seus voltants és poden observar bons exemples d’economia de muntanya.

  Més informació sobre esta ruta

 • Ruta dels Ametlers.- En el nostre terme els paisatges agraris tenen una importància elevada. En algunes èpoques de l’any es poden observar impressionants contrast de colors. Durant la segona quinzena de gener i la primera de febrer els camps es pinten de colors amb les flors dels ametlers.

  Més informació sobre esta ruta

 • Ruta dels Garrofers.- En la part més baixa de les nostres terres, amb un clima molt més càlid que la resta del terme, podem gaudir dels camps de cultius dels garrofers i de vistes a la mar.

  Més informació sobre esta ruta

 • Ruta de les Vaqueres.- Es tracta d'una ruta pensava principalment per a fer-la amb bici de muntanya, encara que també es pot fer a peu.

  Més informació sobre esta ruta

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal