Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimecres, Març 15, 2017 - 07:52
El president de la Generalitat Valenciana visitarà l'empresa LM Wind Power de Les Coves de Vinromà

Aquesta és la primera visita oficial que realitza el president de la Generalitat, Ximo Puig, a Les Coves de Vinromà

14.03.17
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, visitarà la setmana vinent l'empresa LM Wind Power situada a Les Coves de Vinromà i dedicada al disseny i fabricació de pales per a aerogeneradors.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, així com els responsables d'aquesta multinacional acompanyaran a Ximo Puig al llarg d'un recorregut per la planta a través del qual podrà conèixer de primera mà les instal·lacions i l'activitat d'aquesta empresa líder mundial del sector de les energies renovables.

Aquesta és la primera visita oficial que el president de la Generalitat Valenciana realitza a Les Coves de Vinromà, després d'acceptar la invitació de l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos. Es tracta d'una visita institucional que compleix l'objectiu de conèixer aquesta multinacional i la importància de la seua activitat per a la població.

La primer edil del municipi ha assenyalat que “agraïm l'interès mostrat pel president Ximo Puig, ja que la seua visita a Les Coves de Vinromà mostra el compromís ferm i el suport de la Generalitat a la instal·lació d'empreses innovadores que aporten ocupació i ajuden a impulsar l'economia dels nostres pobles”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal