Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Divendres, Octubre 28, 2016 - 07:00
La ludoteca municipal de Les Coves de Vinromà visita als majors del Centre de Dia

 

Els xicotets visiten el centre de la tercera edat una vegada al mes i comparteixen activitats al voltant d'una temàtica

27.10.16
La ludoteca municipal de Les Coves de Vinromà ha reprès aquesta setmana les visites als majors del Centre de Dia “Germans Folch i Traver” del municipi, una activitat que consisteix en una eixida mensual dels xiquets i xiquetes per a compartir experiències amb les persones d'aquest centre de la tercera edat.

Un total de 5 xiquets i xiquetes i 2 cuidadores han participat aquesta setmana en aquesta iniciativa, per a la qual aquest mes s'ha escollit la temàtica de la tardor. Majors i xicotets han jugat amb pinyes i han ballat i cantat cançons relacionades amb aquesta estació de l'any.

Amb aquesta activitat, que ja es va dur a terme durant el curs passat, es pretén dinamitzar l'activitat de tots dos centres i, que tant majors com xicotets, gaudisquen dels beneficis positius d'aquesta relació.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “després de la posada en marxa d'aquesta iniciativa mensual, l'hem reprès aquest curs per la gran acceptació que ha tingut tant en els xicotets com en els majors. Tots dos gaudeixen moltíssim d'aquest dia diferent en el qual comparteixen molts somriures”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal