Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimarts, Maig 2, 2017 - 19:30
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà s'adhereix a la xarxa d'oficines OIR per al foment de la rehabilitació

 

L'alcaldessa del municipi i la Consellera d'Habitatge han signat un conveni de col·laboració per a potenciar la rehabilitació

02.05.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà s'ha adherit a la Xarxa OIR (Oficina d'Informació de Rehabilitació) de la Generalitat Valenciana, per la qual el consistori disposarà d'una d'aquestes oficines dedicades a oferir informació a la ciutadania i als professionals i empreses del sector de la construcció amb l'objectiu de promoure la rehabilitació d'edificis.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha participat en la reunió mantinguda amb la Consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador, junt a la resta de municipis adherits, en la qual s'ha formalitzat aquest acord a través de la signatura del conveni de col·laboració.

La signatura d'aquest conveni per a l'impuls de la rehabilitació també possibilita als ajuntaments adherits la seua presència en accions de la Taula de Rehabilitació, així com la seua col·laboració en el procés participatiu de l'Estratègia Valenciana per a la Renovació Urbana i les seues aportacions a l'Observatori de l'Hàbitat i Segregació Urbana.

Aquest conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Conselleria per al foment de la rehabilitació edificatòria, regeneració i renovació urbana va ser aprovat en el Ple del passat mes de març.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “a través d'aquest acord anem a facilitar a la ciutadania informació útil sobre la importància de la rehabilitació. Considerem que es tracta d'un instrument en favor de la regeneració d'edificis, una qüestió d'interès per a nosaltres tal com pot apreciar-se en el treball realitzat en l'edifici municipal de l'antic escorxador”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal