Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimecres, Setembre 20, 2017 - 08:15
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà renova part de la xarxa de canonades de subministrament d'aigua del casc urbà

 

La primera fase d'actuació ha renovat les canonades dels Carrers Semanero i Campana, que es trobaven en mal estat

19.09.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà està renovant part de la xarxa de canonades de subministrament d'aigua del casc urbà i actuant en aquells punts en els quals s'han detectat incidències amb el propòsit de fer un correcte manteniment i evitar molèsties a la ciutadania.

Els operaris municipals i una empresa local estan treballant aquestos dies en el Carrer Semanero, on s'han canviat les canonades i els seus corresponents comeses, els materials dels quals es trobaven en mal estat i ocasionaven avaries.

Després de l'estudi dels punts d'actuació més urgents, l'Ajuntament ha iniciat una primera fase de renovació de la xarxa, que a més del Carrer Semanero també ha solucionat les avaries d'un sector del Carrer Campana, reparat en els últims mesos.

Una vegada finalitzen els treballs actuals, els operaris municipals aprofitaran per a reparar deficiències en el firme d'alguns carrers de la població, que seran coberts amb formigó.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “hem establit un calendari d'actuació que dóna prioritat a solucionar aquelles zones que més avaries han registrat. Es tracta d'una actuació necessària per a garantir el funcionament de la xarxa de proveïment en aquestos punts, la instal·lació dels quals estava molt deteriorada per la mala qualitat dels materials”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal