Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Diumenge, Juny 18, 2017 - 08:45
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà realitza una campanya informativa contra el mosquit tigre

 

La campanya ha incidit en la col·laboració ciutadana a través de l'enviament de cartes amb consells als domicilis particulars

17.06.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha realitzat una campanya informativa contra el mosquit tigre amb el propòsit de traslladar als veïns i veïnes recomanacions per a evitar la reproducció d'aquest mosquit en els espais privats.

A més de la col·locació de cartells informatius en els diferents edificis municipals i locals comercials, la campanya ha incidit en la col·laboració ciutadana a través de l'enviament de cartes als domicilis particulars, en les quals s'informa sobre consells d'aplicació en terrasses, patis i jardins. Evitar aigua estancada en els tests i canviar els recipients de beguda dels animals són alguns dels hàbits que s'indiquen.

Paral·lelament, l'Ajuntament està actuant periòdicament en el casc urbà amb l'aplicació de tractaments en els embornals, els quals s'afegeixen a les fumigacions de desinsectació i desratització que es realitzen durant tot l'any.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “és fonamental la col·laboració ciutadana per a combatre la presència de mosquits, per aquest motiu hem incidit en recomanacions per als espais privats. Realitzem tractaments en el casc urbà, però també necessitem la implicació dels veïns i veïnes, ja que una gran part de focus de reproducció es donen en els domicilis particulars”.

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal