Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimarts, Juliol 18, 2017 - 22:45
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ofereix un lloc de treball per a la Unitat de Respir Familiar

 

Les persones interessades poden consultar les bases en la web municipal i presentar les seues sol·licituts fins al 29 de juliol

18.07.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ofereix un lloc de treball per a la Unitat de Respir Familiar, el qual es destinarà a la dinamització d'aquest espai en caps de setmana per a l'atenció de persones majors en el Centre de Dia “Germans Folch i Traver” de la població.

Les bases d'aquesta borsa d'ocupació municipal indiquen que els aspirants hauran de disposar de titulacions com Tècnic d'assistència socio-sanitària, Auxiliar d'ajuda a domicili, Auxiliar de geriatria, Auxiliar d'infermeria, Tècnic d'atenció a persones en situació de dependència o qualsevol titulació superior relacionada amb el lloc de treball.

Les persones interessades poden consultar les bases en el tauler d'anuncis de la Seu Electrònica de la web municipal www.lescovesdevinroma.es i el termini de presentació de sol·licituts finalitza el pròxim 29 de juliol.

La posada en marxa d'aquesta Unitat de Respir Familiar, el conveni de la qual s'ha signat recentment amb la Diputació de Castelló, atendrà a un màxim de 12 usuaris en un horari de 10 hores setmanals que es concentrarà en dissabtes i diumenges per a ampliar l'atenció oferida pel Centre de Dia.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “la posada en marxa d'aquesta Unitat de Respir Familiar ofereix noves fórmules de conciliació a les famílies amb majors o dependents al seu càrrec, i a més ofereix oportunitats laborals als veïns i veïnes de la població”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal