Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimecres, Maig 10, 2017 - 08:45
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ofereix 7 llocs de treball per als joves

Els interessats poden optar a llocs de socorrista, monitor de natació, de ludoteca, peó d'obres i serveis i auxiliar administratiu

09.05.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ofereix 7 llocs de treball, la majoria d'ells dirigits a joves menors de 30 anys amb l'objectiu d'oferir oportunitats laborals a aquesta franja d'edat de la població.

Els joves de la localitat poden optar a 2 beques de monitors de natació, una beca per a la ludoteca, un lloc per a peó d'obres i serveis, i un lloc d'auxiliar administratiu a través de diferents ajudes de la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló o el Programa de Garantia Juvenil de la Unió Europea.

A aquestes ofertes se sumen 2 més de socorristes convocades pel propi Ajuntament, les quals no estableixen un límit d'edat, de manera que estan obertes tant a joves com a majors de 30 anys.

Els interessats i interessades poden acudir a l'Ajuntament, on se'ls facilitarà informació sobre les condicions i inscripció als processos selectius de cadascuna de les ofertes.

Els terminis d'inscripció per a les beques de monitor i ludoteca finalitzen el 19 de maig, mentre que els aspirants a socorristes poden apuntar-se fins a final d'aquest mes.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “ens han sigut concedides aquestes ajudes i hem pogut aglutinar-les de cara a l'estiu, la qual cosa significa que anem a facilitar l'accés dels joves a l'ocupació donant-los l'oportunitat de treballar durant uns mesos i adquirir experiència. Animem als joves a informar-se i inscriure's en el procés selectiu”.

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal