Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Divendres, Agost 11, 2017 - 13:15
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i LM Wind Power posen en marxa un projecte de formació per a futurs empleats

Les persones interessades a realitzar aquest curs poden inscriure's en el consistori fins al 25 d'agost

11.08.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i l'empresa LM Wind Power, dedicada a la fabricació de pales per a aerogeneradors i instal·lada en el Polígon Industrial de la localitat, han impulsat un projecte de formació per a futurs empleats de la planta amb l'objectiu de seguir oferint oportunitats laborals i afavorir la incorporació a la fàbrica dels veïns i veïnes de la població.

Aquest curs teòric s'iniciarà a partir del mes de setembre, tindrà una durada de 40 hores i consistirà en l'adquisició de coneixements bàsics del procés de fabricació amb materials compostos per al sector de les energies renovables.

Els veïns i veïnes del municipi interessats a realitzar aquesta formació gratuïta, que se finançarà a través d'una subvenció sol.licitada per l'Ajuntament, poden inscriure's en el consistori fins al 25 d'agost.

Aquesta iniciativa forma part de les acciones fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i la multinacional per a la creació de llocs de treball i la integració dels diferents perfils professionals a les necessitats de la indústria eòlica. El servei d'escola matinera per a afavorir la conciliació o la finalització de la urbanització de la primera fase del polígon, la qual ha possibilitat l'ampliació de la planta, són algunes de les actuacions desenvolupades per a fomentar l'ocupació. De fet, les últimes dades del Servef del municipi reflecteixen xifres positives, ja que els demandants actius de treball s'han situat en les 68 persones durant aquest mes de juliol, la qual cosa suposa una reducció d'atur del 23% respecte al mes de gener.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “és fonamental adaptar els perfils a les necessitats d'una indústria eòlica que ha creat més de 500 llocs de treball, per açò des de l'Ajuntament seguim treballant amb LM Wind Power per a afavorir l'ocupació. Creiem que aquest projecte de formació és una gran oportunitat per a la inserció laboral dels veïns i veïnes en la fàbrica”.

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal