Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Diumenge, Juliol 2, 2017 - 22:15
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà destaca l'èxit de la II Fira Tasta'm

 

Els concerts en directe i les activitats infantils han tingut molt bon acolliment

02.07.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha fet una valoració molt positiva de la II Fira Tasta'm celebrada aquest cap de setmana, esdeveniment que ha reunit a un nombrós públic en la Plaça Cervantes de la població.

Embotits, formatges, dolços, vins o cervesa artesana han sigut alguns dels productes que han format part d'aquesta fira orientada a posar en valor la gastronomia de la zona, i en la qual han participat més de 20 llocs locals i comarcals.

Aquesta segona edició també ha confirmat l'èxit de la programació complementària d'actes musicals i infantils, ja que tant els concerts en directe de Trobadorets, Joan Vilallonga, DeBigote i Montefuji com les diferents activitats per als xiquets i xiquetes han tingut molt bon acolliment.

L'Ajuntament ha hagut de disposar més taules i cadires per a atendre la demanda de veïns i visitants que han optat per menjar, sopar o prendre alguna cosa en la fira.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “estem satisfets amb els resultats positius d'aquesta segona edició de la Fira Tasta'm, que ens confirmen que combinar gastronomia i una programació variada per a tots els públics és una fórmula d'èxit. Tanquem la fira amb la il·lusió de seguir treballant i millorant aquest esdeveniment”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal