Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dijous, Agost 10, 2017 - 09:15
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà contracta a dues persones a través del programa Avalem Joves

Aquest estiu s'han ofertat un total de 7 llocs de treball per als joves

12.07.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha contractat a dues persones a través de programes del Servef emmarcats en el Fons Social Europeu i el Sistema Nacional de Garantia Juvenil Avalem Joves, que permetran cobrir les necessitats de la població i oferir oportunitats laborals als joves.

Aquestes dues persones estan exercint les funcions pròpies d'un lloc d'auxiliar administratiu i un altre de peó d'obres i serveis, els qui han accedit a aquest treball inscrivint-se en els processos selectius corresponents.

L'accés a diferents ajudes de la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló ha possibilitat el foment de l'ocupació en la localitat durant aquest estiu, període en el qual l'Ajuntament ha ofertat un total de 7 llocs de treball. Els joves del municipi han pogut optar a 2 beques de monitors de natació, una beca per a la ludoteca, 2 llocs de socorristes i aquestes dues recents incorporacions d'auxiliar administratiu i peó.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “aquestes ajudes són un impuls molt important per a afavorir la creació d'ocupació, i a més ens permeten millorar i reforçar els serveis municipals. Anem a seguir treballant per a accedir a tot tipus de subvencions, especialment a aquelles encaminades a la inserció de les persones aturades”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal