Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimecres, Maig 10, 2017 - 16:15
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà condiciona el saló d'actes de la Casa de la Cultura

 

La dotació d'equips tècnics és una de les principals millores incorporades en la sala

10.05.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha condicionat el saló d'actes de la Casa de la Cultura de la població amb el propòsit de disposar d'un espai que reuneixca les condicions necessàries per a realitzar diferents tipus d'esdeveniments.

L'equipament tècnic ha sigut una de les principals millores incorporades, ja que s'ha dotat a la sala d'altaveus, un equip de so i un projector. La pintura d'aquest saló i la instal·lació de cortines en els finestrals també formen part dels treballs realitzats, que es completaran amb les tasques per a renovar les butaques, que estan deteriorades.

La dotació de nous equips tecnològics en els diferents edificis municipals ha permès millorar els serveis i estalviar costos de manteniment. En aquest sentit, l'actual equip de govern també ha actualitzat la xarxa interna dels ordinadors i telèfons de l'edifici de l'Ajuntament, a més d'incorporar la centraleta digital.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “el saló d'actes de la Casa de la Cultura és un dels edificis municipals més utilitzats, per tant, hem de vetlar per que reuneixca les condicions adequades per al seu ús. Els equips tècnics incorporats ens permetran desenvolupar tot tipus d'esdeveniments”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal