Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimecres, Octubre 26, 2016 - 09:00
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà adequa el cementeri per a la festivitat de Tots Sants

La renovació de papereres, la poda d'arbres secs o la neteja del Camí Cementeri són alguns dels treballs realitzats

26.10.16
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà està treballant aquestos dies en l'adequació i neteja del cementeri municipal de cara a la festivitat de Tots Sants amb l'objectiu que, tant les instal·lacions interiors com els accessos, es troben en perfectes condicions.

La Brigada Municipal s'està encarregant d'aquestes tasques, que culminaran a la fi d'aquesta setmana. La substitució de papereres antigues per noves, la poda d'arbres secs amb l'ajuda de l'elevadora municipal i el seu posterior trasllat a l'ecoparc, així com el birbat de les jardineres formen part dels treballs que s'estan duent a terme a l'interior del cementeri.

Aquesta adequació també està afectant als exteriors, on s'ha netejat la zona d'aparcament, s'ha esbrossat el Camí Cementeri i s'han pintat els bancs d'aquest passeig.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “tant l'interior com l'exterior del cementeri municipal requeria una adequació important, que hem dut a terme en aquest moment perquè els veïns i veïnes que acudisquen aquestos dies troben les instal·lacions en unes condicions adequades”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal