Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimarts, Agost 1, 2017 - 17:30
La gimnasta covarxina Noa Ros aconsegueix la medalla d'or en el Torneig Internacional de França

 

Després de proclamar-se Campiona d'Espanya, Ros ha aconseguit la primera posició de la categoria Junior A a França

01.08.17
La gimnasta covarxina Noa Ros, del Club Mabel Benicarló, ha aconseguit l'or en el III Tournoi International Des Ducs de Savoie, celebrat en la ciutat francesa de Chambèry.

Després de dues rutines en cèrcol i maces, Noa Ros ha aconseguit la primera posició en la categoria Junior A, imposant-se a les components dels equips nacionals d'Itàlia i Alemanya, així com a les gimnastes de màxim nivell de països com França, Israel, Suïssa o Ucraïna. A més, la gimnasta covarxina ha sigut guardonada amb el reconeixement “Miss Tournoi”, puntuació atorgada pels jutges a la gimnasta més completa del torneig.

La gimnasta, que acaba de proclamar-se Campiona d'Espanya, finalitza la temporada amb un nou triomf en aquesta competició internacional. La preparació per al seu pas a la categoria reina centrarà el treball dels pròxims mesos amb l'objectiu de millorar de cara a la nova temporada.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “la constància i l'afany de superació de Noa Ros l'han situat en els podis de les competicions de més alt nivell. Estem molt orgullosos dels èxits d'aquesta gimnasta del municipi, que després d'un any de triomfs podem dir que està gaudint d'un dels millors moments de la seua carrera”.

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal