Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimarts, Agost 15, 2017 - 09:00
Les festes de Les Coves de Vinromà arranquen amb la concentració popular i la desfilada de carrosses

La desfilada de carrosses ha mostrat les creacions artesanals de les diferents colles

14.08.17
Les Coves de Vinromà ha iniciat avui les festes d'agost en honor a la Verge de l'Assumpció i Sant Roc, que se celebren en la població fins al dia 23, amb la tradicional concentració popular en la Plaça Espanya i el repartiment de sangria.

La música dels Bombos i Tambors de Les Coves de Vinromà i l'anunci de les Regines de les festes, Estelle Orient i Paula Adell, i les Dames des de la balconada de l'Ajuntament, ha inaugurat els festejos davant els veïns i veïnes reunits en la plaça.

A més, l'exposició “Tu nombre me sabe a yerba”, que recull prop de 400 treballs de papiroflexia de Francisco V. Martí, ha quedat inaugurada al matí en l'Església Vella del municipi.

La desfilada de carrosses, acompanyada pels grups d'animació Ravatukem, Bombos i Tambors del municipi, el Grup de Dolçainers local i la Unió Musical Covarxina, ha sigut un dels actes més multitudinaris de la vesprada. Un total d'11 carrosses han recorregut els carrers de la població mostrant les creacions artesanals de les diferents collas i de les Regines, Dames i Quintos.

Aquesta jornada inaugural ha culminat amb un sopar de germanor, a la qual s'han inscrit 600 persones, i amb la música dels dj's Andriban Beers i Disconectar.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “donem la benvinguda a 10 dies de festejos gratuïts que combinen actes tradicionals i nous oberts a la participació i pensats per a tots els públics. Convidem a veïns i visitants a gaudir d'aquesta setmana festiva”.

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal