Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Diumenge, Agost 13, 2017 - 12:00
Estelle Orient i Paula Adell son proclamades regines de les festes de Les Coves de Vinromà en l'acte de la Presentació

 

Aquest esdeveniment també ha nomenat oficialment a una Cort d'Honor formada per 6 dames

12.08.17
Estelle Orient i Paula Adell han sigut proclamades regines de les Festes Patronals de Les Coves de Vinromà junt a les dames de la Cort d'Honor en la celebració de l'acte de la Presentació, el qual ha proclamat oficialment a les 8 representants d'aquestos festejos en honor a la Verge de l'Assumpció i Sant Roc, que es desenvoluparan del 14 al 23 d'agost.

La recepció de les Regines i Dames en la Plaça Espanya, que també ha congregat a autoritats i convidats, ha iniciat aquesta nit dedicada a les joves representants, la comitiva de les quals ha sigut conduïda per la Unió Musical Covarxina cap a la Pista Ravaleta, després d'arreplegar a les Regines del 2016.

Passades les 23 hores ha començat aquest esdeveniment conduït per la Regidora de Festes, Gemma Boira, i Pau Gasulla, que ha proclamat oficialment a les Regines major i infantil, Estelle Orient i Paula Adell, i a les joves Balma Boira, Anna Sales, Àngela Rodrigo, Jazmina Mihaela, Lola Vilallonga i Malinali Lugo com a Dames de la Cort d'Honor. La lectura del pregó de les festes i un vídeo sobre les protagonistes en la primera part ha donat pas a la imposició de bandes i la coronació de les regines del 2017 a càrrec de les màximes representants dels festejos de l'any passat, un dels moments més emotius de la nit.

El discurs de l'alcaldessa, Mònica Nos, les paraules de les regines i els obsequis dels diferents municipis convidats i les associacions locals han tancat aquest acte, que ha continuat amb la música de l'Orquestra Platano, l'actuació del qual ha quedat inaugurada amb el ball de les noves Regines i Dames.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “la il·lusió i l'emoció han estat molt presents en aquesta nit de la Presentació, esdeveniment que nomena oficialment a les noves reines i dames de les festes patronals, i que un any més és possible gràcies a les famílies, que d'aquesta manera contribueixen al manteniment de les nostres tradicions”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal