Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dissabte, Agost 19, 2017 - 10:12
La desfilada de disfresses i els bous protagonitzen la jornada festiva a Les Coves de Vinromà

La torrada de sardines en la Font de la Vila, una de les novetats d'enguany, ha obert els actes del dia

18.08.17
Les Coves de Vinromà arriba a l'equador de les festes patronals amb una agenda festiva marcada per la desfilada de disfresses i els festejos taurins de plaça, jornada que s'ha iniciat amb una torrada de sardines acompanyada per vi covarxí en la Font de la Vila, una de les novetats incloses enguany en la programació.

A les 13 hores s'ha celebrat la tradicional entrada de bous pels carrers Boix Moliner i Castelló, que posteriorment ha exhibit el bestiar de Bous La Ribera en el recinte de la Plaça Espanya. Previament l'Ajuntament ha convocat un minut de silenci a les portes del consistori amb motiu de l'atemptat de Barcelona. Tant la corporació municipal com els veïns i veïnes han condemnat el terrorisme amb aquest acte simbòlic.

Els actes taurins han continuat a la vesprada i han conclòs amb l'eixida dels bous, després de la qual les diferents colles s'han reunit per a sopar i preparar les disfresses per a la desfilada.

Després de la concentració de disfresses en la Plaça Espanya a mitjanit, el ritme de la xaranga local Ximiraxà ha guiat als participants fins a la Pista Ravaleta, on la festa ha continuat amb la discomóvil Disconectar.

Aquest cap de setmana la música i els festejos taurins de plaça continuaran sent els protagonistes, que a partir del dilluns donaran pas als bous de vila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal