Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimecres, Juny 21, 2017 - 14:30
Les Coves de Vinromà rep el Premi Eolo a la integració rural de l'eòlica a Madrid

 

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha rebut el guardó en l'acte oficial de lliurament de premis anuals de l'Associació Empresarial Eòlica

21.06.17
Les Coves de Vinromà ha rebut el VI Premi Eolo a la integració rural de l'eòlica en l'acte oficial de lliurament de guardons anuals de l'Associació Empresarial Eòlica, que ha tingut lloc en el Museo del Traje de Madrid.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, qui ha rebut el premi de mans del President de l'Associació Empresarial Eòlica, Juan Diego Díaz, ha acudit a aquest esdeveniment per a recollir aquest reconeixement atorgat per afavorir el desenvolupament d'aquesta energia renovable i millorar la qualitat de vida de la població.

Després de la celebració del Premi Eolo a Les Coves de Vinromà dijous passat, Dia Mundial del Vent, l'associació ha reunit aquesta setmana als premiats i a experts del sector en el III Congrés Eòlic celebrat en la capital espanyola.

A més del municipi, ICEX Espanya Exportació i Inversions, el fotògraf David Huamaní i Asun Padrós i Raquel Rojo d'Acciona Energia han rebut els guardons anuals de l'AEE.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït a l'AEE el premi i ha assenyalat que “després de la celebració en el municipi, el lliurament del premi a Madrid ens ha permès ser partícips d'aquest esdeveniment junt a la resta de guardonats i conèixer més a fons el sector a través de la participació en el III Congrés Eòlic, la qual cosa ens va a permetre entendre i adaptar-nos millor a les necessitats de l'eòlica”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal