Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dissabte, Abril 22, 2017 - 09:45
Les Coves de Vinromà obri la programació del Dia del Llibre amb una conferència i una presentació literària

 

Per a la jornada del diumenge s'han programat 5 propostes, entre elles el lliurament dels premis del Certamen Literari Ramon Ràmia

21.04.17
Les Coves de Vinromà celebra aquest cap de setmana la commemoració del Dia Internacional del Llibre amb una àmplia programació d'activitats culturals per a tots els públics organitzades per l'Ajuntament, que s'han iniciat aquest divendres 21 d'abril amb una conferència i una presentació literària.

La Casa de la Cultura de la localitat ha acollit la conferència “Imatges petrificades d'un temps passat en un territori únic: la Valltorta, centenari del seu descobriment”, a càrrec de la catedràtica de Prehistòria Carme Olaria, a més de la presentació del lliure “Mètode de creixement emocional”, de Diana Montserrat Ferrer.

La programació continuarà aquest diumenge 23 d'abril, jornada en la qual es commemora el Dia Internacional del Llibre, que concentra un total de 5 propostes al llarg de tot el dia. El lliurament de premis del Concurs Literari Ramon Ràmia és un dels actes més destacats de la jornada, el jurat del qual s'ha reunit aquesta setmana per a decidir les obres finalistes, que en aquesta edició s'han tematitzat en La Valltorta.

Un taller infantil, una conferència sobre l'art rupestre, una presentació literària i l'actuació del Cor de la Unió Musical Covarxina completen el calendari d'actes del diumenge.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “la celebració del Dia Internacional del Llibre és un motiu per a acostar els llibres i la creació literària a tots els veïns i veïnes. Coincidint amb el centenari de la Valltorta hem incorporat algunes propostes relacionades amb aquesta celebració. Esperem que tots i totes gaudeixquen de la programació”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal