Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Divendres, Setembre 22, 2017 - 17:00
Les Coves de Vinromà neteja la vegetació lateral de la carretera que uneix el municipi amb Torreblanca

 

Aquestos treballs, que l'Ajuntament ha sol·licitat a la Diputació, afavoreixen la visibilitat dels conductors

22.09.17
Les Coves de Vinromà està treballant en l'esbrosse del tram inicial de la carretera que uneix el municipi i la localitat de Torreblanca amb l'objectiu de mantenir en condicions els marges de la via i afavorir la visibilitat dels conductors.

Aquestos treballs, sol·licitats per l'Ajuntament de la població a la Diputació, s'han desenvolupat al llarg de 7 km sobre els laterals de la carretera i han eliminat la vegetació acumulada en els marges, neteja que també contribueix a la prevenció d'incendis.

En els últims mesos l'Ajuntament ha demanat la posada en marxa de diferents actuacions de manteniment en les carreteres del terme municipal. De fet, recentment la Generalitat Valenciana ha reparat els pilars de “Els 3 ponts” per a garantir la seguretat en cas de riuades, la Diputació ha reparat els vials de servei de la CV-10 i te previst ampliar la calçada de la CV-131, que enllaça Les Coves de Vinromà i Tírig.

A més, l'Ajuntament segueix atenent les peticions relatives a l'adequació de camins rurals amb les actuacions en els camins Torre Ebrí i Palanques del passat mes de juliol.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “la neteja i reparació de vials són tasques necessàries que milloren la circulació i afavoreixen la seguretat dels conductors. Per tant, entenem que hem de vetlar per un correcte manteniment d'aquelles vies més utilitzades pels veïns i veïnes”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal