Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Divendres, Setembre 29, 2017 - 16:30
Les Coves de Vinromà mostra el seu potencial tecnològic i innovador en la I Fira Destaca en Ruta

 

L'Ajuntament participa en la fira junt a les empreses LM Wind Power i Entropy Factory, ambdues instal·lades en el municipi

29.09.17
Les Coves de Vinromà ha participat en la I Fira Científica, Tecnològica i d'Innovació de la Comunitat Valenciana 'Destaca en Ruta', que se celebra aquest cap de setmana a Vinaròs, amb l'objectiu de donar a conèixer el potencial tecnològic i innovador de les empreses instal·lades en el municipi i les possibilitats del seu polígon industrial.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha estat present en l'acte d'inauguració d'aquesta fira, en la qual l'Ajuntament de la localitat participa amb un expositor junt a la multinacional LM Wind Power i el viver de projectes tecnològics Entropy Factory, empreses que desenvolupen la seva activitat en la població.

La presència de l'Ajuntament del municipi en aquesta fira és una de les accions emmarcades en l'Estratègia de Dinamització Econòmica que ve desenvolupant l'equip de govern. De fet, el municipi ha rebut enguany el Premi Eolo a la integració rural de l'eòlica, guardó a nivell nacional, per la seva contribució al desenvolupament del sector de les renovables en el municipi. Tant la companyia LM Wind Power, dedicada a la fabricació de pales per a aerogeneradors, com l'empresa Entropy Factory són una mostra del caràcter innovador de la localitat.

La primera edil del municipi, Mònica Nos, ha destacat que “la presència de Les Coves de Vinromà en la primera edició d'aquesta fira mostra el nostre interès i la nostra aposta per la dinamització del nostre teixit productiu. Volem seguir atraent projectes lligats a la tecnologia i la innovació, doncs són sinònim de progrés i futur i de noves possibilitats per als veïns i veïnes de les zones d'interior”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal