Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Diumenge, Agost 14, 2016 - 10:06
Les Coves de Vinromà lliura els certificats del projecte de pràctiques per catalogar els materials del futur Museu

Aquest acte tanca la primera part d'aquest curs, en el qual han participat 5 alumnes procedents de diferents punts d'Espanya

13.08.16
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha lliurat els certificats als 5 alumnes participants en el Projecte de pràctiques en inventari i catalogació dels materials del futur Museu del municipi, que s'ha dut a terme durant les dues primeres setmanes d'agost.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, Josep Lluís Gil, Inspector de Béns Mobles i Museus de la Generalitat Valenciana, Arturo Zaragozá, Arquitecte Inspector de la Generalitat Valenciana, Josep C. Linares, Director del Servei Territorial de Cultura, i Natxo Gil Mascarell, arquitecte que realitzarà la restauració de l'Església Vella, han estat presents en aquest acte de lliurament de certificats del curs, que ha tingut lloc en l'alberg municipal.

Aquest acte ha tancat la primera part d'aquest curs l'objectiu del qual és catalogar els materials que formaran part de la col·lecció del futur Museu de la Vila dels Coves. L'alumnat, procedent de diferents punts d'Espanya, ha combinat la formació amb les visites als edificis més emblemàtics del municipi, així com al Barranc de la Valltorta. El projecte també ha inclòs l'estada dels participants en l'alberg municipal i la manutenció gratuïtes.

La segona part d'aquest curs de pràctiques es desenvoluparà del 25 d'agost al 9 de setembre amb un altre grup d'estudiants o llicenciats, que continuaran amb el projecte.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “aquest curs és un exemple de la capacitat de les administracions a l'hora de desenvolupar iniciatives que cobreixen les necessitats dels municipis. Aquesta suma d'esforços ha fet possible posar en marxa un projecte important per a Les Coves, que ens permetrà posar en valor el patrimoni cultural i artístic del que disposem i dotar de contingut el futur Museu”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal