Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dijous, Maig 25, 2017 - 22:00
Les Coves de Vinromà inicia les Festes de la Joventut amb la construcció de la plaça de bous

 

El dinar de paelles i els festejos taurins són alguns dels actes més destacats d'aquest cap de setmana

25.05.17
La construcció de la plaça de bous i el posterior sopar de muntadors ha sigut l'acte que ha donat el tret d'eixida a les XX Festes de la Joventut de Les Coves de Vinromà, organitzades per l'Associació de la Joventut Covarxina en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat, les quals duraran fins al diumenge 4 de juny.

El menjar de paelles i els festejos taurins són alguns dels actes més participatius d'aquest cap de setmana, en el qual també s'ha programat la inauguració de la Tasca del Vi, inflables per als més xicotets, dos bous embolats i diferents esdeveniments musicals, entre altres.

Després d'aquest cap de setmana festiu, la programació es reprendrà el dijous que ve amb més actes taurins. Entre ells, destaca la prova i embolada d'un bou cerril de Juan Pedro Domecq el dissabte 3 de juny, després de la qual actuaran les orquestres La Tribu i Seven Crashers.

Des de l'Ajuntament s'està treballant aquestos dies en els diferents serveis lligats a les festes tals com la seguretat dels cadafals, el muntatge dels escenaris, l'adequació de la Pista Ravaleta o la preparació dels tendals per al dinar de paelles.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “esperem que aquestes festes siguen un èxit de participació, per la qual cosa animem a veïns i visitants a gaudir de la programació que ha preparat aquesta associació local”.

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal