Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Divendres, Juliol 7, 2017 - 16:30
Les Coves de Vinromà disposarà d'una Unitat de Respir Familiar per a les persones majors

 

L'Ajuntament i la Diputació han signat el conveni de col·laboració per a la posada en marxa d'aquest servei

07.07.17
Les Coves de Vinromà disposarà d'una Unitat de Respir Familiar destinada a l'atenció de persones majors i a la millora de la conciliació de la vida laboral i familiar de les persones que assumeixen la seua cura.

L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, i el president de la Diputació, Javier Moliner, han signat un conveni de col·laboració per a l'habilitació i equipament d'aquesta Unitat Municipal de Respir Familiar, després de la sol·licitud realitzada per l'Ajuntament de Les Coves de Vinromà.

L'acord d'aquest conveni, la dotació econòmica del qual és de 4.769 €, contempla les despeses derivades de la contractació laboral del personal, l'adequació del local i l'adquisició d'equipament, i correspon al període comprés entre juliol i desembre d'enguany.

Aquest servei està destinat a l'atenció simultània d'un màxim de 12 usuaris en un horari setmanal de prestació de 10 hores, la qual cosa permetrà ampliar l'atenció del Centre de Dia “Germans Folch i Traver” al cap de setmana i crear nous llocs de treball.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “la Unitat de Respir Familiar és un servei necessari per al municipi que no solament serà de gran utilitat per a les famílies amb persones majors o dependents al seu càrrec, sinó que ens permetrà ampliar al cap de setmana el servei que actualment ofereix el Centre de Dia de dilluns a divendres”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal