Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dilluns, Juny 26, 2017 - 16:45
Les Coves de Vinromà dedica el concurs de la portada del programa de festes al centenari de la Valltorta

Els treballs poden presentar-se en el consistori fins a dilluns que ve 3 de juliol

26.06.17
Les Coves de Vinromà ha dedicat el concurs de la portada del programa de les festes del 2017 al centenari de la Valltorta, de manera que el motiu del cartell haurà d'estar relacionat amb aquesta celebració, el municipi i les seues festes patronals.

El certamen, organitzat per la Fundació Docent Privada en col·laboració amb l'Ajuntament, està obert a qualsevol persona sense límit d'edat i els treballs poden presentar-se en l'Ajuntament fins dilluns que ve 3 de juliol.

Posteriorment a aqueixa data, una Comissió formada per membres de la Fundació Docent Privada, la Comissió participativa de festes, l'AMPA, l'Associació de la Joventut Covarxina i un fotògraf triaran la proposta guanyadora.

Els interessats a participar poden consultar les bases del concurs en el consistori i en la web municipal www.lescovesdevinroma.es.

L'Ajuntament també ha col·laborat en el concurs de la contraportada del programa de festes organitzat per l'AMPA a través de l'excursió al Museu de la Valltorta, jornada en la qual els xiquets i xiquetes han realitzat els treballs participants.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha assenyalat que “hem volgut que enguany el centenari de la Valltorta tinga el seu protagonisme en l'àmbit cultural, i també en la portada i contraportada del programa de festes per a posar en valor aquest Patrimoni de la Humanitat”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal