Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dilluns, Juny 12, 2017 - 18:15
Les Coves de Vinromà celebrarà el VI Premi Eolo a la integració rural de l'eòlica el Dia Mundial del Vent

L'acte de lliurament d'aquest guardó a nivell nacional tindrà lloc en la població aquest dijous 15 de juny

12.06.17
Les Coves de Vinromà celebrarà el VI Premi Eolo a la integració rural de l'eòlica dijous que ve 15 de juny, jornada en la qual es commemora el Dia Mundial del Vent, i en la qual la població rebrà aquest guardó a nivell nacional per la seua contribució al desenvolupament d'aquesta energia renovable.

L'Associació Empresarial Eòlica es traslladarà al municipi per a lliurar oficialment aquest premi en un acte que tindrà lloc al matí i que comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, el president d'aquesta associació, Juan Diego Díaz, a més de diferents autoritats institucionals.

Al llarg de la jornada també s'ha programat una visita a l'empresa LM Wind Power, a més de l'acte oficial de lliurament del premi obert als veïns i veïnes de la localitat i en el qual es projectarà un vídeo sobre la integració rural de l'eòlica que recull imatges de la població.

La designació d'aquest guardó, que concedeix anualment l'Associació Empresarial Eòlica, ha valorat la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes des de la instal·lació de LM Wind Power, així com l'estreta col·laboració entre l'Ajuntament i l'empresa per a dinamitzar l'economia de la població.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “aquest premi ens anima a seguir treballant en favor de l'energia eòlica, un sector que necessita el suport de les administracions i que tant en el nostre municipi com en la comarca ha suposat una injecció econòmica important a través de la creació de llocs de treball”.

 

Programació per al 15 de juny, Dia Mundial del Vent

  • 12:45 hores: a la Caixa Rural tindrà lloc el lliurament del VI Premi Eolo a la integració rural de l'eòlica. Acte obert als veïns i veïnes, en el qual es projectarà un vídeo que inclou imatges de la població.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal