Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Diumenge, Juny 25, 2017 - 10:00
Les Coves de Vinromà celebrarà la Fira Tasta'm el pròxim cap de setmana amb una programació dedicada a la gastronomia i la música

El programa inclou concerts de Trobadorets, Joan Vilallonga, DeBigote i Montefuji

24.06.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà celebrarà la II Fira Tasta'm el próxim cap de setmana del 30, 1 i 2 de juliol, esdeveniment que posa en valor la gastronomia de la zona i per al qual s'ha preparat una àmplia programació complementària.

Nombrosos expositors de productes típics i foodtrucks es reuniran en aquesta terrassa d'estiu, que s'instal·larà en la Plaça Cervantes de la població. La música en directe serà un altre dels ingredients principals d'aquest esdeveniment, que s'iniciarà amb l'actuació del “Grup de Bombos i Tambors de Les Coves”.

Els concerts de Trobadorets, Joan Vilallonga, DeBigote i Montefuji seran els encarregats d'amenitzar la fira al llarg del cap de setmana. A més, la programació també inclou una retransmissió de Madame Butterfly des del Teatre Real de Madrid i un showcooking d'Alejandro Tena, del restaurant Mesón Torreblanca.

El consistori disposarà taules i cadires, així com vaporizadores d'aigua per a combatre la calor.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “a través de la segona edició de la Fira Tasta'm seguim apostant per la promoció de la gastronomia. Creiem que la combinació amb la música en directe converteix aquest esdeveniment en un espai atractiu per a tots els públics”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal