Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dilluns, Abril 24, 2017 - 10:30
Les Coves de Vinromà celebra el Dia del Llibre amb èxit de participació

 

L'Ajuntament ha obsequiat amb una publicació sobre la història del municipi als veïns i veïnes que han participat en els diferents actes de la jornada

23.04.17
Les Coves de Vinromà ha celebrat el Dia Internacional del Llibre amb un ampli ventall d'activitats culturals, infantils i musicals organitzades per l'Ajuntament que han reunit a un nombrós públic.

El taller infantil de Sant Jordi ha sigut el primer dels cinc actes de la jornada, en el qual els més xicotets han gaudit d'un conte i manualitats en la Casa de la Cultura.

La conferència “L'art rupestre i la seua conservació”, impartida per Gemma Barreda i Mª Antonia Zalbidea, i la presentació del lliure “Pintures rupestres i el paper de la dona en la prehistòria”, de Pilar Bellés, han obert els actes de la vesprada, en la qual també s'han lliurat els premis del Concurs Literari Ramon Ràmia.

L'acte ha reunit als finalistes d'aquest certamen de relat curt, que enguany s'ha dedicat a la temàtica de la Valltorta, els quals han rebut un val per a compra de llibres, a més de la posterior publicació de les seues obres en un llibre que s'editarà en les festes patronals. En la categoria A els guanyadors han sigut Unai Orenga (1r de Primària) i Óscar Rambla (2n de Primària). Ianis Kutleac-lovi (3r de Primària) i Nádia Domínguez (4t Primària) han resultat els finalistes de la categoria B, mentre que els guardons de la categoria C han sigut per a Irene Araque (5è de Primària) i Gal.la Vaquer (6è de Primària). En la categoria D, Carmen Muñoz ha rebut el primer dels premis, Dora Villaplana el segon i Joan García el tercer.

El concert del cor de la Unió Musical Covarxina ha posat el punt i final a la programació del Dia Internacional del Llibre, en el qual l'Ajuntament ha obsequiat als veïns i veïnes amb una publicació que recull part de les anotacions del filòleg Pere Enric Barreda sobre la història de Les Coves de Vinromà. Una rosa confeccionada pel Centre de Dia Germans Folch i Traver de la població ha sigut un altre dels detalls que s'han oferit.

La conferència i la presentació literària del passat divendres, que van obrir la celebració del Dia del Llibre, completen el calendari d'actes programats.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït al CEIP La Moreria i al Centre de Dia la seua implicació en aquesta celebració, així com a tots els participants en els diferents actes. “Hem complit amb el propòsit d'acostar la cultura i la literatura a veïns i veïnes de totes les edats, per la qual cosa valorem molt positivament aquesta celebració. Considerem que aquesta era una data idònia per a fer pública documentació que arreplega part de la nostra història”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal