Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimecres, Juny 7, 2017 - 08:00
Els alumnes del col.legi de Les Coves de Vinromà visitaran el Museu de La Valltorta

 

Els xiquets i xiquetes realitzaran els dibuixos per al concurs del programa de festes, que segueix la temàtica del centenari de la Valltorta

06.06.17
Els xiquets i xiquetes del CEIP La Moreria de Les Coves de Vinromà visitaran el Museu de la Valltorta divendres que ve 9 de juny, excursió promoguda per l'Ajuntament en coordinació amb l'AMPA del centre educatiu emmarcada en els actes del centenari de la Valltorta.

La visita consistirà en un recorregut pel Museu de la Valltorta, a través del qual els alumnes podran conèixer la història i els orígens de les pintures rupestres, així com la importància d'aquest conjunt declarat Patrimoni de la Humanitat.

Al llarg de la jornada, els escolars realitzaran els dibuixos per al concurs de la contraportada del programa de les festes patronals, ja que la seua temàtica s'ha centrat enguany en el centenari de la Valltorta.

Aquesta activitat forma part dels actes lligats a la celebració d'aquest aniversari desenvolupats per l'Ajuntament. Aquest divendres s'inaugurarà també l'exposició “10.000 anys: l'art rupestre castellonenc en l'obra de Juan Bautista Porcar” en l'Església Vella del municipi.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat “la importància de difondre i posar en valor aquest patrimoni cultural l'any del seu centenari. Considerem que aquesta visita i la participació dels xiquets i xiquetes en el concurs del programa de festes és una activitat educativa que contribueix a complir aquest propòsit”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal