Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Dimecres, Agost 16, 2017 - 10:30
Els actes dedicats a la Verge de l'Assumpció centren la jornada festiva a Les Coves de Vinromà

 

Les Regines i les Dames han participat en l'ofrena de flors a la patrona

15.08.17

Les Coves de Vinromà ha celebrat la festivitat de la Verge de l'Assumpció amb la tradicional missa, la processó i l'ofrena de flors, actes centrals del Dia l'Agost, jornada festiva dedicada a la patrona.

La celebració de la missa ha donat pas a la processó pels principals carrers del municipi encapçalada per la imatge de la verge i seguida per la comitiva religiosa, Regines i Dames i autoritats, a més de nombrosos veïns i veïnes.

La processó ha culminat amb l'ofrena de flors a la patrona, les quals han anat conformant el bastidor situat a l'interior de l'Església de la Verge de l'Assumpció. La Regina de les Festes, Estelle Orient, la Regina Infantil, Paula Adell, i les Dames han mostrat la seua devoció a la patrona oferint-li els seus rams de flors, que han sigut arreplegats i col·locats per les quintes. Els veïns i veïnes de Les Coves també s'han sumat a aquest acte amb l'oferiment de flors a la Verge d'Agost.

En finalitzar l'ofrena, la Plaça Espanya s'ha convertit en l'epicentre de la festa amb l'actuació del Grup de Danses de Les Coves. A la nit, el Ball Plà ha reunit a veïns i visitants al voltant d'aquest ball tradicional.

En aquesta festivitat de l'Assumpció també han començat les propostes per als més xicotets, que han gaudit de l'activitat Parc d'Aventura al llarg del matí.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal