#
109
0
109

Cultura

Les Coves de Vinromà aconsegueix el tercer guardó dels Premis de Promoció Ceràmica amb el mural de trencadís

Aquest reconeixement està dotat amb 5.000 €, que permetran cobrir el cost total del projecte

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha aconseguit el tercer guardó del certamen provincial dels Premis de Promoció Ceràmica amb el mural de trencadís instal·lat en el casc urbà del municipi, reconeixement dotat amb una assignació econòmica de 5.000 €.

Les Coves de Vinromà dóna la benvinguda al desembre amb la Fira de Nadal

Aquest esdeveniment se celebrarà el 2 i 3 de desembre i reunirà 60 llocs de gastronomia i artesania

27.11.17
Les Coves de Vinromà donarà la benvinguda al mes de desembre amb la tradicional Fira de Nadal, esdeveniment que reunirà 60 llocs de gastronomia i artesania en la Plaça Cervantes del municipi el cap de setmana vinent.

Les Coves de Vinromà es presenta als Premis a l'ús de producte ceràmic amb un gran mural de trencadís

Aquest panell commemora el centenari de La Valltorta i ha estat instal·lat en un cèntric carrer de la població

04.11.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà s'ha presentat als Premis Província de Castelló a l'Ús de Producte Ceràmic, certamen al qual opta amb un mural de trencadís que commemora el centenari de La Valltorta.

Etiquetes

CEIP La Moreria

Les Coves de Vinromà compta amb el col·legi públic La Moreria, el qual es troba ubicat al C/ Ramon Ramia, 1 y dóna servei a tots els xiquets i xiquetes del municipi. L'edifici sempre ha estat ubicat en el mateix lloc però amb el pas dels anys ha sigut reformat i condicionat per tal de millorar les instal·lacions i disposar d'un espai adient per als primers anys d'educació d'infantil i primària. Algunes d'aquestes millores més destacades en els últims anys han sigut l'ampliació del gimnàs o l'aula de música, així com la façana la qual ha sigut pintada recentment.