#cc5c5c
13
0
165

Les Coves de Vinromà inaugura la Fira de Nadal

Aquest cap de setmana el municipi també commemora el 70 aniversari del 'Miracle de Les Coves'

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha inaugurat la Fira de Nadal, mostra de productes artesanals i gastronòmics que estarà instal·lada en el municipi al llarg de tot el cap de setmana.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha estat acompanyada per nombrosos alcaldes de la comarca, que han acudit a l'acte d'inauguració, després del qual el Grup de Danses de la localitat han oferit una actuació, acompanyats pel grup de dolçainers local.

Torrons, embotits, dolços o vins són alguns dels productes que els assistents podran trobar al llarg de 60 llocs instal·lats en la Plaça Cervantes, on també s'han disposat barbacoes, taules i cadires. Les propostes de música en directe, degustacions de torró i activitats infantils completen la programació d'aquesta fira pensada per a tots els públics.

Aquest cap de setmana el municipi també commemora el 70 aniversari del 'Miracle de Les Coves', efemèride per a la qual l'Ajuntament ha impulsat diferents activitats com la projecció de la cinta dels esdeveniments gravats l'any 1947, així com la incorporació de la celebració en el CEIP La Moreria amb la col·laboració del centre, els alumnes del qual van visitar ahir la Cova Campana del paratge de la Moreria.

L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha assenyalat que 'amb la Fira de Nadal donem la benvinguda al mes de desembre potenciant els productes locals i comarcals. Un cap de setmana que coincideix també amb el 70 aniversari del Miracle, una oportunitat per recordar i difondre entre els més joves un esdeveniment que ha quedat en la memòria col·lectiva de la població covarxina'.