#cc5c5c
13
0
165

Les Coves de Vinromà impulsa un projecte educatiu per fomentar la lectura entre els escolars

L'alumnat del CEIP La Moreria realitzarà activitats a la Biblioteca setmanalment

Les Coves de Vinromà ha posat en marxa un projecte educatiu orientat a fomentar la lectura entre els escolars, el qual ha estat impulsat per l'Ajuntament i el CEIP 'La Moreria' del municipi.

Diferents converses i reunions entre l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, i la direcció del centre, han fructificat en aquesta proposta que es durà a terme setmanalment a la Biblioteca Municipal.

Amb l'objectiu d'acostar aquest espai al públic infantil i incentivar els hàbits de lectura, l'alumnat del col·legi públic visitarà la Biblioteca els divendres a la vesprada en horari escolar, on realitzaran diferents activitats.

Tal com ha indicat l'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, 'creiem en les possibilitats d'aquest projecte, que a més d'acostar la lectura als nens també pretén dinamitzar la Biblioteca'.

La celebració del Dia Internacional del Llibre, que es festeja en el municipi amb una àmplia programació cultural, és una altra de les iniciatives impulsades per l'equip de govern amb el propòsit d'acostar els llibres i la creació literària als veïns i veïnes.