#cc5c5c
13
0
165

Les Coves de Vinromà es presenta als Premis a l'ús de producte ceràmic amb un gran mural de trencadís

Aquest panell commemora el centenari de La Valltorta i ha estat instal·lat en un cèntric carrer de la població

04.11.17
L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà s'ha presentat als Premis Província de Castelló a l'Ús de Producte Ceràmic, certamen al qual opta amb un mural de trencadís que commemora el centenari de La Valltorta.

Aquest panell exterior de 20 metres quadrats ha estat instal·lat en el cèntric Carrer Portalet i la seva imatge central representa el terme municipal, en el lateral del qual apareix l'escultura d'un arquer de grans dimensions que és una rèplica de la figura pintada en la Cova Saltadora de la població.

L'obra ha estat realitzada per una empresa local de manera totalment artesanal i compleix l'objectiu de convertir-se en un nou punt d'interès turístic.

Els municipis de l'Alcora i Vila-real també s'han presentat a aquestos guardons convocats per la Diputació de Castelló, que es lliuraran en la Fira Internacional Cevisama.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que “estem molt contents amb el resultat d'aquest treball decoratiu realitzat amb la tècnica artesanal del trencadís, que suma un nou reclam turístic a la població i que mostra les possibilitats de la ceràmica en espais urbans”.

Etiquetes