#cc5c5c
13
0
165

Les Coves de Vinromà dóna la benvinguda al desembre amb la Fira de Nadal

Aquest esdeveniment se celebrarà el 2 i 3 de desembre i reunirà 60 llocs de gastronomia i artesania

27.11.17
Les Coves de Vinromà donarà la benvinguda al mes de desembre amb la tradicional Fira de Nadal, esdeveniment que reunirà 60 llocs de gastronomia i artesania en la Plaça Cervantes del municipi el cap de setmana vinent.

En aquesta Fira de Nadal els productes locals i comarcals van a ocupar un espai destacat, de manera que els visitants podran degustar formatges, embotits, dolços, oli d'oliva o vins. A més, amb l'objectiu d'acostar l'esdeveniment a tots els públics l'Ajuntament ha organitzat una programació complementària amb tallers infantils, música en directe i degustacions de torrons.

El públic també tindrà l'opció d'utilitzar les barbacoes, taules i cadires que s'instal·laran en el propi recinte de la fira, que pretén convertir-se en un espai gastronòmic de reunió.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'aquest any hem optat per celebrar la Fira de Nadal el cap de setmana anterior al pont amb l'objectiu de fer-nos un espai al calendari festiu i atreure el màxim de visitants a aquesta mostra, que és un magnífic aparador per posar en valor el producte local'.