#cc5c5c
13
0
165

Les Coves de Vinromà aposta per l'eficiència energètica per a la decoració nadalenca

Tant l'arbre de Nadal, que s'ha renovat, com la resta de panells decoratius utilitzen llums LED

Les Coves de Vinromà aposta per l'eficiència energètica per a la decoració nadalenca, que aquest any utilitzarà llums LED en la totalitat d'elements decoratius amb l'objectiu de contribuir a l'estalvi lumínic durant aquestes dates.

La renovació de l'arbre de Nadal i la instal·lació d'un total de 8 panells en diferents punts del casc urbà són les principals novetats incorporades a la decoració festiva, a més de la cortina lumínica que ja llueix en la balconada del consistori.

En els propers dies s'instal·laran les peces als carrers i l'arbre de Nadal a la Plaça Espanya, que aquest any modernitzarà el seu format a través d'una estructura de ferro revestida de garlanda.

El cost de la totalitat dels adorns nadalencs, que contempla el lloguer dels panells dels carrers, es cobrirà a través d'una subvenció de la Diputació.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que 'aquest any hem dedicat una subvenció a la renovació i ampliació de la decoració nadalenca amb l'objectiu principal d'estalviar en la despesa de llum, i de dotar de major il·luminació festiva el municipi'.