#cc5c5c
13
0
165

Les Coves de Vinromà amplia la Plaça Roqueta i millora la mobilitat d'aquesta zona del casc antic

L'adquisició d'un solar de 80 metres quadrats situat a la mateixa plaça ha possibilitat aquesta actuació

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà està treballant en l'ampliació de la Plaça Roqueta del municipi amb la voluntat de millorar la mobilitat d'aquesta zona del casc antic dotant-la de major espai d'aparcament.

Aquesta setmana s'estan duent a terme els treballs de col·locació de llambordes i pedra, després de l'ensulsiada de murs i la instal·lació de conduccions d'aigua.

L'adquisició d'un solar de 80 metres quadrats situat en aquesta mateixa plaça ha possibilitat al consistori millorar aquest punt situat en la part alta del centre històric i facilitar el trànsit.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha indicat que 'aquestos xicotets projectes de millora dels accessos i espais públics que els veïns i veïnes utilitzen habitualment són actuacions prioritàries per a l'equip de govern, ja que aporten solucions a les necessitats del dia a dia de la ciutadania'.

En les últimes setmanes l'Ajuntament també ha asfaltat el Carrer Desemparats posant fi a les deficiències del ferm i millorant la circulació d'aquesta part del casc antic.

Etiquetes