#cc5c5c
13
0
165

Les Coves de Vinromà aconsegueix el tercer guardó dels Premis de Promoció Ceràmica amb el mural de trencadís

Aquest reconeixement està dotat amb 5.000 €, que permetran cobrir el cost total del projecte

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha aconseguit el tercer guardó del certamen provincial dels Premis de Promoció Ceràmica amb el mural de trencadís instal·lat en el casc urbà del municipi, reconeixement dotat amb una assignació econòmica de 5.000 €.

 

El mural, situat al Carrer Portalet, ha estat confeccionat per una empresa local amb la tècnica tradicional del trencadís i commemora el centenari de la Valltorta, de manera que l'arquer de la Cova Saltadora i una imatge del terme municipal són els dos elements principals.

Aquestos guardons convocats per la Diputació de Castelló també han reconegut obres de Vila-real i l'Alcora, i seran lliurats en la Fira Cevisama.

L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha agraït l'esforç realitzat per l'equip de treball que ha fet possible optar a aquest premi i ha explicat que 'aconseguir aquest guardó és una recompensa al treball realitzat i, sobretot, ens ha permès afegir un nou atractiu turístic a la població sense realitzar cap inversió econòmica, ja que a través d'una subvenció i aquest premi hem cobert la totalitat del cost del projecte'.