#cc5c5c
13
0
165

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà inicia la reparació del parc infantil de la Plaça Cervantes

Aquesta actuació substituirà les peces de la base d'aquesta zona de jocs, que es trobaven en mal estat

04.04.17

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha iniciat la reparació del parc infantil de la Plaça Cervantes amb l'objectiu de mantenir en bon estat i garantir la seguretat d'aquesta àrea de joc per als xiquets i xiquetes de la població.

Els treballs desenvolupats han consistit en la substitució de les peces quadrades de cautxú que formen la base del sòl de la zona del rocòdrom, les quals estaven deteriorades, de manera que s'ha instal·lat un paviment continu d'aquest mateix material.

Aquesta actuació es completarà pròximament amb els treballs que desenvoluparan els operaris de l'Ajuntament per a adequar la resta del sòl del parc infantil, les peces desgastades del qual seran també renovades.

Amb l'objectiu de crear nous espais infantils i facilitar l'ús a les famílies de les diferents zones de la població, l'any passat l'Ajuntament va instal·lar el nou parc de l'Hort de la Font.

L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha explicat que “hem de vetlar pel manteniment en condicions òptimes dels diferents parcs infantils, ja que es tracta d'àrees que utilitzen els xiquets i xiquetes i en les quals la seguretat ha d'estar garantida”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiquetes