#cc5c5c
13
0
165

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i la Conselleria treballen en l'obertura d'11 apartaments adaptats

L'alcaldessa de la població i el Director Territorial de Presidència han visitat aquestos apartaments situats en la primera planta del Centre de Dia

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà i la Conselleria treballen en l'obertura dels 11 apartaments adaptats municipals situats en la primera planta del Centre de Dia 'GermansFolch i Traver' amb l'objectiu de facilitar la qualitat de vida de les persones majors i de donar-los un ús a aquestes instal·lacions ja finalitzades a falta d'incorporar el mobiliari.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, i el Director Territorial de Presidència, Adolf Sanmartín, han mantingut una reunió en la qual s'ha abordat aquesta necessitat i l'estat de la tramitació de l'autorització per a la seva obertura. Posteriorment, han visitat el Centre de Dia i les dependències d'aquestes unitats apartamentals.

Nos ha explicat que 'amb l'aprofitament d'aquestos 11 apartaments adaptats podem afavorir la qualitat de vida del col·lectiu de persones majors de la població, per la qual cosa creiem val la pena la seva posada en marxa. Aquest és un dels nostres principals projectes de política social, que estem convençuts cobrirà una necessitat de la població tenint en compte el bon acolliment del Centre de Dia'.

L'estudi d'alguna línia de subvencions destinada a moblar aquestes 11 unitats apartamentals ha sigut una altra de les qüestions tractades.