Ajuntament de Les Coves de Vinromà

Biblioteca

Novetats bibliogràfiques

 

 

AGÈNCIA DE LECTURA

Horari:

 

Dilluns a divendres de 17:00 h. a 20:00 h.

Dissabtes de 9:00 h. a 14:00 h.

Clic en la imatgen per a vore més informació sobre activitats i novetats bibliogràfiques.

INFORMACIÓ GENERAL de l'Agència de Lectura

La nostra biblioteca ofereix el seus serveis des de l'any 1996. Compta amb tres sales: La Sala de Lectura, la Sala de Préstec i la Sala Infantil.
En la  Sala de Lectura, està la secció destinada als llibres de consulta com són els diccionaris i les enciclopèdies. En esta sala podem trobar el nostre Fons Local, on estan els llibres de la col.lecció "Papers Covarxins" i altres que tenen relació en el nostre poble, també podem trobar els programes de festes i tots el números del Periòdic Local  Tossal Gros enquadernats. En esta sala també pots accedir a Internet per mig de cinc ordinadors que estan a la teua disposició, sols cal agarrar torn. Els torns són de mig hora si necessites més temps ho has dir.

La sala de Préstec és a on estan tots els llibres que es poden prestar per a casa. Per a poder agarrar-los en préstec has de tindre un carnet per a indentificar-te.

Per fer-te el carnet has de portar dos fotos tamany carnet i el teu DNI. Si eres un xiquet has d'anar acompanyat d'un adult.

Per últim hem aplegat a la Sala Infantil, que va destinada per als xiquets, amb taules i cadires menudes i llibres per a ells. En esta sala pots trobar tot tipus de llibres tant de cartró per als més menuts com, contes, comics, llibres temàtics,... pots trobar tan llibres infantils com juvenils.

També disposem d'una zona destinada al material especial com són els DVD, Vídeos, CD-Roms,... que també es poden treure en préstec.
Actualment el Fons Bibliogràfic que disposa la Biblioteca tan de llibres per a préstec com de consulta és de uns 9100 llibres i de 787 unitats de material especial. A més comptem amb 476 usuaris que disposen de carnet per realitzar préstecs.

En el préstec el llibre es deixa per a 15 dies renovables  i es pot agarrar un total de tres llibres en cada carnet.

Tots els llibres estan catalogats seguint les Regles de Catalogació i la Classificació Decimal Universal (CDU).

PER RENOVAR EL TEU PRÉSTEC

El llibre en préstec es deixa per a 15 dies després s'ha de renovar, es poden agarrar fins a tres llibres en un carnet.

Si no et va bé passar-te per la Biblioteca per renovar el teu préstec, ho pots fer cridant per telèfon al 964 42 60 03 en horari de Biblioteca o també pots enviar un correu electrónic a la direcció següent: joanfuster.3166@cajarural.com

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal